27.8.2012

Roma giorni 3, 4 5


Huomasin etten ookka vielä julkassu tätä jälkimmäistä postausta Roomasta. Mut tässä tää nyt ois aika kuvapainotteisesti :)

3.päivä eli piknik, lasten kanssa leikkimistä ja illanistujaiset kaverini kaverilla.

Vesilähde
IMG_3452
IMG_3453


Eväät
IMG_3458
IMG_3468


Tais olla sitruuna sorbettia (ei toi kyl siltä näytä..?) ja after eightiä
IMG_3482

Jollaa oli pyykkipäivä. Ihania jotenki noi pikkukujilla olevat pyykkinarut pyykkeinee :)
IMG_6748

Kermakakku
IMG_3506


Torstaina käytiin Vatikaanissa, kiivettii aika tosi monta porrasta Pietarinkirkon kupolii, josta oli upeet maisemat ja näki hienosti Rooman yli, ja hämmennettii ranskalaisia, maksettii ittemme kipeiks parin desin kokiksista ja miä lähetin muutamat postikortit. Illalla käytii pitsalla paikallisten suosimassa pitseriassa, kahvilla Piazza Santa Marialla, jossa kuvattiin kai jotain elokuvaa samalla, ja sain myös loppuillasta tilattua jäätelön italiaksi! Wuhuu! :D
IMG_3531
IMG_3549

Haha :D
IMG_3601IMG_3602 IMG_3619IMG_6892IMG_6932
IMG_3606
IMG_3632

Italiassa on kuulema tapana syödä perunaa pitsassa, joten pitihän se testata: peruna-mozzarella-kirsikkatomaarri-pestopitsa. Pesto oli siis tomaattisoossin tilalla. Erikoinen, mutta hyvää oli!
IMG_3651


Perjantai oliki sit vika päivä. Kierrettii aamupäivästä kaupungilla ja ennen bussille ja lentokentälle lähtöä piti tietty vielä käydä vetäsemässä italialaiset pastat naamaa et jaksaa kotimatkan.IMG_3692

Noi kynslakat! arvatkaa vaa meinasinko seota ku hintaa yhellä purkilla oli 2,5€ ja niitä pysty myös testaamaa ni näki heti miten hyvä väripigmentti niissä on. Suomee vois kans tulla kynslakkatesterit niien aivan turhien kynlakkalevyjen tilalle.
IMG_3681


Etusormi, nimetön ja pikkurilli pääs mukaa
IMG_3694

Alpit lentokoneesta
IMG_3703


Oli kyllä ihana reissu ja Italiaa (ja Roomaaki) voisin lähtä kyl uudestaa, tää kun oli vasta ihan eka kerta siellä.
Kiva oli myös nähdä muutakin ku ne perus nähtävyydet ja muut turistikohteet. Ku kohteessa on oma personal guide ni siitä saa heti enemmän irti. Mut suosittelen kyllä Roomaa kaikille! Todella hieno kaupunki täynnä upeita (mm. historian tunneilta, Richard Scarryn touhukkaasta maailmasta ja Lizzie Mcquire popstar -leffasta tuttuja) nähtävyyksiä, vespoja, elämää ja hyvää ruokaa.

Onneks mulla on suunitelmissa matka jos toinenki, koska näitten vanhojen reissukuvien selailu nimittäin nostaa ainaki meikäläisen matkakuumetta taas aika kivasti! :)


Rasittavaa ku noi jotku kuvat ei millää suostunu asettumaa paikoillee, mut minkäs teet.. en jaksan alkaa tappelee niienka enempää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti