29.8.2012

Minilomalla pääkaupunkiseudulla, part2.

Eli jatketaa siitä mihin viimeks jäätii :)

Lauantai

Aamul chillailtii ihan rauhassa Iidan luona ennenku vähän ennen kahta suunnattii kohti Töölöä. Pari muutaki hyvää ystävää oli eksyny samaa aikaa Helsingin suunnalle ni käytii yhessä syömässä Ringos Locosissa. Ei nyt lyöny mitenkä ällikällä kyseinen paikka, mut ihan hyvää oli ja nälkä kyllä lähti!

Hippi kuormajuhta -fiilis
IMG_4840

Masu täynnä oliki sit hyvä lähtä kahville ihanaisen aupair-kaverini kanssa. Kyseisen tytön olin viimeks nähny helmikuussa 2011 ennenku hän lähti takas Suomee. Vaikka kerettiiki vaa pikasesti vaihtaa kuulumisia, oli ihan superkiva nähä!

Illalla tehtii Tiian kanssa todella hyviä tomaatti-pesto-mozzarellaleipiä ja jälkkäriksi ihanaa marja-jätski-marenkiherkkua <3 ja myöhemmin lähettii vallottaa Helsingin yötä.
IMG_4846

ai että oliko hyvää?
IMG_4853



Sunnuntai

Ravintolapäivä. Kävin moikkaamassa mun setää ja käytii pikku porukalla testaamassa pari pop up -ravintolaa. Ensin vietnamilaista ruokaa, sit limeraparperimehua lasten tarjoilemana ja lopuks viel spaghetti bolognese mustekaupasta.

Tais olla jotaa katkarapunuudelijuttuu ja jonkun sortin kevätkääryle sekä kookosbanaanijälkkäri ellen väärin muista, vaikka näyttääki epäilyttävält ni oli kyl yllättävän hyvää.
IMG_4863
IMG_4866

Mehukioskista ois saanu myös erilaisia cupcakeja
IMG_4871
IMG_4872

Ku menin hakemaa mun tavaroita Tiian luota ja oltii jo puolessa välissä menossa rautatieasemalle kävi ilmi et molemmilla on maanantai vapaapäivä. Niimpä käännyttii takas ja jäin vielä yhdeks päiväks :D


Maanantai

Croissant-aamiainen, kiertelyä vielä muutamissa kaupoissa, todellatodella hyvää kiinalaista Empire Plazassa Kampissa ja sieltä vielä äkkiä hakemaa Stockalta mansikoita ja syömään niitä Tuomiokirkon portaille. Päätin jo keväällä Helsingissä käydessäni et tänä kesänä istun niillä portailla piknikillä ja pakkohan se oli toteuttaa, vaikka aikaa jäiki ehkä se 15min ennenku oli kiirehdittävä junalle :D

IMG_4879
IMG_4882

Kung Po -kanaa, suosittelen!!
IMG_4883IMG_4888
IMG_4892
IMG_4896

Ja tähän oli hyvä päättää yks tän kesän parhaimmista tai ehkä jopa paras pidennetty viikonloppu!
IMG_4902

1 kommentti: