23.8.2012

Minilomalla pääkaupunkiseudulla.

Aivan ihana pidennetty viikonloppu takana! Viikko sitte torstaiaamuna otin suunnaksi Helsingin ja palailin vasta maanantaina illalla. Tuntu ku oisin ollu jollakin kaupunkilomalla, tai no olinhan miä :D Näitten muutaman päivän aikana mun pään sisäinen Helsinki-kartta laajeni rautatieasema-kamppi-forum-Aleksanterinkatu -sektorin ulkopuolelle ja kävin myös Sipoossa ja Espoossa pyörähtämässä.

Pidennetty viikonloppu sisälsi tutustumista suomalaiseen designiin, kaupoilla pyörimistä, hyvää ruokaa, aurinkoa ja sadetta, naurua, juhlimista, Aleksanterinkadun kaikkina vuorokaudenaikoina, rentoilua ja ennen kaikkea ihania ihmisiä.

Ajattelin kertoo mun minilomasta päiväkirjatyyppisesti ja varotan jo nyt et tästä saattaa tulla piiiiitkä postaus, mut lukekaa niin pitkälle ku jaksatte (jos siellä ketään lukijoita edes on) :))


Torstai

Käytiin koulukaverin kanssa Rautatalolla Helsinki Design Open -tapahtumassa kuuntelemassa lounaspuhetta, jossa suomalaiset muotoilijat kertoivat omia ajatuksiaan suomalaisesta designista paneelikeskustelutyyppisesti. Tapasin myös Arelalizzan suunnittelijat ja tykästyin suomalaiseen muotoiluun ja muotokieleen jos niin voi sanoa :)
IMG_4770
IMG_4766


Rautatalolta suunnattiin Senaatintorille, jonne oli tuotu kontteja HEL_FWRD/ Fashion Villagea varten. Suomalaiset muotisuunnittelijat olivat tuoneet tuotteitaan esille näihin kontteihin ja tuotteita pystyi myös ostamaan paikan päältä. Omia lemppareita Senaationtorilla mukana olleista suunnittelijoista oli Samuji, Minna Hepburn ja Katri Niskanen. Minnan kontin tunnistin jo kaukaa ja Katri taas oli itse esittelemässä syksyn uutta mallistoaan.
IMG_4777
IMG_4779


Rautatalon ja Senaatintorin jälkeen torstain ohjelmaan kuului kaupoilla pyörimistä, älyttömän hyvät caesar-salaatit Javan terassilla ja istuskelemista illemmalla Lasipalatsin terassilla toisen koulukaverin liityttyä seuraan.
IMG_4793
IMG_4803




Perjantai

Bussipysäkille kävelyä tienpientareella jossaa päin Sipoota tai vaihtoehtoisesti ehkä Helsingin landella.

IMG_4809

Piknik espalla, jonka jälkeen piipahettiin vielä Rautatalolla
IMG_4818
IMG_4827IMG_4825


















Jäätelöä
IMG_4833

Kahvittelua Arnoldsilla kahden ihanan ystävän, T:n ja I:n, kera
IMG_4834

Illalla lähdin I:n luokse Espooseen. Tehtiin superhyvää kanasalaattia, saatiin lettuja jälkkäriks ja mm. jumautettiin pardit päähän..


Jätän sitteki tällä kertaa tähän ja palailen loppuloman kanssa pikimmiten. Oon nimittäin taas vaihteeks Kotkassa ja nyt pitäs olla jo menossa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti