11.8.2012

Kotka vapaat.

Jeap, mulla oli neljän päivää vapaata alkuviikosta ja ne meni Kotkassa mökkeillen ja kavereita nähden.

Mökillä oli harmaata ja sato vettä, joten laiturilla makoilun saatto tällä kertaa unohtaa. Sen sijaa käytii iskän ja pikkuveljen kanssa vetouistelemassa. Mun saaliiks jäi kaiken maailman levää ja pohjalimoja pikkuveljen napatessa kivassa "pikku" sateessa kaks ahventa. Kokeilin myös pikkuveneen ohjausta tiistaiaamuna ja se sujuki hyvin toisin ku olympialaisten innoittamat edellisen illan taitouintikokeiluräpellykset ennen saunaa.

Venematkalla vielä paisto aurinko ja oli lämmin
IMG_4574

mustikkapiirakkaa ja mustikoita, namnam!IMG_4577 IMG_4597

Kirsikoita<3
IMG_4645


Tiistaina käytii tyttöjen kanssa aasialaisessa syömässä ja näillä mentii.
IMG_4612
Pahottelut surkeesta kuvastsa, mutta siis pitsiponcho on tän kesän ainoa kirppislöytö, joka lähti jokunen aika sitte mukaan Cetorilta 2eurolla.

Käytii myös kaverin kanssa Katariinan puisossa pyörähtämässä, päästämässä sisäiset lapset valloillee leikkitelineissä ja väistelemässä hanhien jätöksiä.
IMG_4648IMG_4655
Ruusupaita pelastettu mummin kirppiskasasta.


Ja hei jos joku kaipaa hyvää treenivinkkiä ni 25min trampoliinilla pomppimista ja pohkeet on niin jumissa seuraavana ja sitä seuraavana päivänä venyttelyistä huolimatta, että varpaille nouseminen tekee tiukkaa ja portaiden laskeutuminenki tuntuu tuottavan yllättävän paljo ongelmia.

Nyt lähen metsästää mustaa maximekkoa, sit töihin ja illalla keihäsfinaali. Tsemppiä pojat! Harmittaa ku rytmisen voimistelun lähetykset on tänää ja huomenna just sillon ku oon töissä, mut minkäs teet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti