26.1.2012

kiirettä pitelee.

Viimisen viikon aikana on ollu aikamoinen kiire ja lähes koko aika jotain tekemistä. Perjantaina oli ensiapukurssin 2.osa ja nyt mulla onki EA1 voimassa seuraavat kolme vuotta :) Viikonloppuna olin töissä molempina päivinä.

Lauantaina ostin puna-valkoraidallisen mari-paidan ns.työvaatteeksi ja yhdistelin H&M:ltä ostamani uuden mustan hameen kanssa. Tykkäsin yhdistelmästä, mutta siit ei tullu valitettavast kuvamateriaalia. Muutenki tälle viikolle on sattunu päälle mun mielestä ihan kivoja juttuja, mut kuvia en oo jaksanu/muistanu napsia. Kävelin lauantaina töistä kotiin ja sunnuntaina töihin. Matkaa per suunta on noin 3,2km, mut minust on vaan kiva kävellä tuolla talvimaisemas (jos ei sada lunta ja mittari pysyttelee n.-5:ssä). Joku täs talves kiehtoo minuu nyt hyvinki paljo ku lauantain kotimatkalla päädyin taas napsimaa kuvia lumisista puista ym.
IMG_3376
IMG_3384


Lauantaina innostuin myös illalla hieman pikkujouluilee ja alottelin kaulaliinan tekemistä
IMG_3390
IMG_3396
oli sen verran makeita et ei pystyny ku muutaman syömää, kiintiö edelleen täynnä joulun jälkee?


Maanantai meniki sit taas koulussa koko päivä ja tiistai lähestulkoo myös. Jos pääsee koulusta vasta kasilta tai viideltä ni ei sitä illal enää kamalast mitää jaksa tehdä, sen kun syö ja menee nukkumaa. Eilen päästiin jo kahelta ja mentiiki sit koulun ja mm. eurokankaalla tunnin pyörimisen jälkee kaverille viettää iltaa.
IMG_3398
illan menu: kana-kurkku-nacholautanen


Tänää oon mm.pakkaillu, koska huomenna kutsuu Oulu! Siitä lisää myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti