1.2.2012

hyrr.

Oulun reissu oli aivan mahtava, kirjottelen siitä kunhan saan juttua kasaan. Kuvia ainakin löytyy, noh, ainaki muutama.

Koska tuolla ulkona on niiiin kylmä ni paksut neuleet on ollu ainaki mulla aika kovassa käytössä tässä lähiaikoina.
IMG_3639
mummon vanha neule pääsi eilen ekaa kertaa käyttöön.


Vaikka vielä viimeviikolla käveltiin kaverin kanssa kouluun lähes joka päivä ni nyt ei enää pysty. Pakkasrouva vois olla vähän hellempi, ku -20 astetta on jo pikkasen liian kylmä. Muutenhan tuolla ois kiva ilma ulkoilla ku aurinkoki välillä paistelee ja tänää ois ollu valosaaki ku lähin kouluu ja tulin koulusta, mut se että naama ja varpaat jäätyy jo ekan 10m jälkeen, riippumatta siitä kuinka hyvin on toppautunu, ni ei oikee houkuttele. Kyllä talvella pakkasta saa olla, mut -10:ssäki jäätyy jo ihan tarpeeksi.

Tänää kävin kattomassa koripalloa Lahden urheilutalolla: Namika Lahti - Tampereen Pyrintö. Viimeeks oon ollu koripallopelissä ehkä lukion ekalla, joten oli ihan kiva mennä pitkästä aikaa, vaikka en mikää koripallofani olekkaa. Alkuvaiheilla oli vähän tylsää seurailla, mut viimisellä minuutilla oli sen verran tiukat paikat et alko itteäki jo vähä jännittää et kuinka pelissä lopulta käy. Lopputulos: 83-85 eli Tampere vei nipin napin.

Mun kamera lakkasi myös toimimasta ja en tiiä miten tuun selviimää ilman sitä. Voi tosin olla, että vika on vain muistikortissa, ku kamera ei sitä tunnista.. Toivotaan näin, mutta että kuvia tullaan tuskin täälläkään näkemään tässä lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti