26.2.2012

Oikeeta gourmeta ja hankifutista.

Äiti kysäs tossa vähän aikaa sitten, että oonko edelleen tehny niitä gourmet-ruokia. -Ai, että mitä ihmeen gourmet-ruokia? -No niitä mitä teit viime vuonna.

Tässä ois sitte nyt pari lähiajan oikeeta gourmet-viritystä
IMG_0556
IMG_0573
haha, gourmetapa tosiaan :D


Viime keskiviikkona oli LAMK:n opiskelijakunnan järjestämä hankifutis-turnaus. Meidän luokaltakin oli joukkue kasassa (+pari vahvistusta) ja pelaaminen oli kyllä kivaa! Tosin aamun -5 ja auringonpaiste oli muuttunu iltapäivän matikankokeen aikana kaameeks räntäsateeks, mut ei voinu minkä. Ite olin mukana kahessa ekassa pelissä, jonka jälkeen jätin loppujoukkueen hoitamaan homman kotiin ja suuntasin saunailtaan. Eka peli voitettiin 2-0 ja toinen hävittii hyvästä pelistä huolimatta 0-1. Lopulta FC Sex Alone (joo älkää multa kysykö tosta nimestä, luulen et pojat tietää paremmin) oli sijalla 4./16.!! Pronssiottelu oltiin hävitty rankkareissa, mutta silti huima parannus syksyiseen syysfutikseen joka ei ihan sujunu suunnitelmien mukaisesti. Hanki oli selvästi meille parempi pelialusta ku hiekkakenttä.
IMG_0561
IMG_0562
IMG_0566
IMG_0568
IMG_0571
IMG_0569




Tällä viikolla mun päällä saattoi nähdä mm. toissa jouluksi tekemäni mustan hameen ja uuden fuksian huivin.
IMG_0553


Aika kuvarikkaita postauksia ollu nyt pari (huom! penkkareista/wanhoista alla). Ois kiva kirjotella useemmin, mutta kun toi timetable ei aina ihan oo samaa mieltä mun kanssa. Onneks ens viikolla on koulusta HIIHTOLOMA, mutta siltikään en kerkeä hirveästi lomailemaan ja syy siihen selviää pian.

Ja täytyy vielä ihan erikseen mainita, että kerranki opiskelijaterveydenhuolto tai terveydenhuolto yleensäki toimii! Tarkastukset, verikokeet ja allergiatestit ja vieläpä samalla viikolla. Ei siis mitää vakavaa, mut kiva ku asiat tutkitaan kerralla kunnolla eikä käsketä vaan laittamaan bepanthenia tai syömään buranaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti