16.6.2013

Synttäriviikonloppu.

Oon nyt keskiviikosta asti ollu viettämässä vapaapäiviä Kotkassa. Mut niiku varmasti monet muutki ulos uskaltaneet tai edes ikkunasta kurkanneet on voinu todeta et täl hetkel on kyllä nii täydelliset kesäilmat ku olla ja voi. Noot! Vapaat/loma alkaa ja ilma viilenee, niihän se menee. Kattelin tossa tulevia sääennustuksia ja tällä hetkellä näytti siltä et hellerajaa hätyytellää seuraavaks juhannuksen jälkeisellä viikolla, jolloin tän tytön ensimmäinen lomapätkä on lusittu ja on aika palata töihin.

Kaikenlaista oon kuiteki tässä näiden tuuli/sadepäivien aikana tehny totaalitylsistymisestä aina tyttöjen kanssa juhlimiseen ja tää viikonloppu kuluki eilen 5kybäsillä ja tänää vuorostaa serkkujen synttäreitä juhlien.

Erehyin eilen hetkeks poikienka trampoliinille. Hyvä että selvisin hengissä niiden pomppiessa ja heitellessä voltteja vieressä.
DSC_9460
DSC_9440

Herkkuja grillistä!
DSC_9438

Tossa pihalla oli aluks jopa lämmin ku siihen ei niin tuullu, kunnes aurinko sit meni pilvee ja piti heittää neuletta ja takkia niskaa.
DSC_9466
DSC_9496
DSC_9503

Tän päiväsiä kakkutikkareita. Ihana idea, namnam!
DSC_9524

Pikkunen juhlatunnelmassa mukana <3
DSC_9526

ja sit otetaa vähän huilia :)
DSC_9532

Nyt toivotaa et noi ilmat paranis ja saatais kesä takasin. Ens viikko mulla on nimittäin lomaa ja huomenna suuntaanki heti aamusta pariks päiväks Helsinkii moikkailee kavereita ja katsastaa mahollista kesäaletarjontaa. Myös keskiviikolle on jo pläänejä. Can't wait! ;)

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti