24.6.2013

Mökin rauhassa.

Juhannus ja kesän eka lomapätkä ohi, meikä on takas Lahessa ja huomenna oottaa työt. Saa nähä miten tää arki lähtee käyntii ku nyt kesällä en vielä ookka sillee kunnolla ollu töissä muutamaa hassuu vuoroo koulun loputtuu lukuuottamatta.

Mun osalta juhannus suju rauhallisissa merkeissä mökillä ollen. Tai no torstai-illan vietin kavereiden kanssa, mut perjantaina suuntasin täpötäydessä tuurissa saaristoo ja jatkokyydillä mökille.

Guess who is me? :D
DSC_9700
DSC_9703


Juhannusaatto meni aurinkoa ottaen, ekaa kertaa sillee kunnolla tänä kesänä. Oli ihana lukea laiturilla auringon lämmittäessä ja kerran uskaltauduin myös uimapatjalla kylmää vetee vilvottelee. Illalla saunottii, syötii ja seurattii superkuuta sekä muutamaa vastakkaisille rannoille ja naapuriin syttyvää juhannuskokkoa.
DSC_9712
DSC_9716
DSC_9736
DSC_9740
DSC_9743


Ite juhannuspäivä oli aika pilvinen ja no suoraa sanottuna mun mielestä aika tylsäkin, mut siinä seki meni sit lopulta päikkäreiden, kuvailujen ja hyvin koukuttaneen kirjan parissa :)
DSC_9772
DSC_9780
DSC_9788
DSC_9810


Tänää (eilen, sunnuntaina) makasin vaan laiturilla lukien (oon ihan koukussa Lauren Conradin kirjoihin, joista oon saanu nyt ekat kaks luettuu ja kirjasarjan kolmas on saatava käsii mitä pikimmiten!). Sain siinä samalla ekat palamiset aikaseks ja nyt vartalon koko takaosaa koristaa hehkuva punotus... Mut mitä muuta kesän ekoilta kunnon auringossa lojumisilta ois voinu oottaakka :D

Jäätävä sumu päätti yllättää sit vähä ennenku oltii lähössä takas maihin. Ilma tuntu samalta ku Linnanmäen sumujen sillalla eikä vastarantaa näkyny. Siinä ei sit muu auttanu ku ootella pari tuntii hälvenemistä. Myös meriveden lämpötila oli yhtäkkii noussu huomattavasti edellisest illasta, jollon hyvä et tarkeni pulahtaa saunasta. Nyt siinä ois voinu nimittäin puljata vaikka kuinka kauan.
DSC_9816
DSC_9822


Miten teillä meni juhannuksenvietot? :)


-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti