6.6.2013

Finally free!

Mistäköhän sitä sitte alottas. Viimeks sanoin et tulevalla viikolla helpottaa ja nii vissii helpotti. Kaks seuraavaa viikkoo oli viel stressaavampiii, kiireisempii, koulutäyteisempii, projektihajoomisii täynnä. Mitää muuta ei keren miettii ku projektii, projektii, fysiikkaa, projektii, projektii ja viel konekirjonnan jälkee vähä projektii. Mutta siitä on nyt selvitty ja mulla alko perjantaina koulusta LOMA! Kolme sanaa: KESÄ, LOMA, VAPAUS!! En oo vieläkä päässy yli tästä lomahehkutuksesta :DD Wohooo!!

Juhlittii perjantaina äitin valmistumista pikkuveljen tekemällä tiramisulla. Nam!
DSC_8494

Se ois sit loma!
DSC_8495


Vielä ku pääsis nauttii noista keleistä ennenku ne häviää. Mun tapaukses käviki nimittäin sitte nii että ahkera opiskelija päätti sairastaa sitte heti loman alkuu. Lauantaina jo särki vähä päätä ja kutitti nenää, mut aattelin sen olevan jotaa allergiaa ja juhlin tuoreita ylioppilaita (ja mun lomaa!!) aina pikkutunneille asti unohtaen jossaa välissä sen pienen päänjomotuksen. Sunnuntaina en aamulla ihmetelly sit sitä jatkunutta päänsärkyä sen ihmeemmin, aattelin voimattoman olon johtuvan jostaa muusta ku nousevasta kuumeesta. Mutta joo niistäny oon nyt koko alkuviikon ja eilen lepäilin koko päivän sisällä kotona, auringon paistaessa ulkona.

Herkkuja!
DSC_8506


Kaunis ylioppinut serkkuni <3
DSC_8537

Tänää tsemppasin ja oloki ollu huomattavast parempi. Edellee pitää tosin muistaa pitää ne nenäliinat mukana laukussa koko aika. Sain mun siskon tänne jo eilen ilahduttaa minuu koko loppuviikoks ja tänää käytii mm. Mamma Marias syömässä. Hirveest muuta ei ollakka keretty näkemää ku vapaaehtoishommat on pitäny molemmat kiireisinä.

DSC_8600

Huomenna alkaa nimittäin iso Sun Lahti -voimistelutapahtuma ja Lahtee on ootettavissa noin 8000 voimistelijaa. Tää kaupunki muuttuu yheks kelta-punaseks massaks ku kaikki vetäsee keltaset paidat päälle ja punaset yber-makeet reput selkää. Tapahtumaa on tiedossa satamassa, messukeskuksessa, stadionilla ja vähä joka puolella kaupunkia torstaista sunnuntaihin ja etenki perjantaina ja lauantaina Isku Areenalla joukkuevoimistelun MM-kilpailujen merkeissä! En malta oottaa niitä!! :))

DSC_8594

Palaillaan pian!

-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti