28.9.2012

Kenkähylly ja teeleipiä.

Eilen kävin koulun jälkee ostaas vihdoinki kenkätelineen. Oon jo kauemmin ootellu, että toi kyseinen malli tulis alee (mulla on samaa sarjaa jo hyllykkö) ja nyt ku se viimein tuli ni piti käyä hakemassa kotia ennenku loppuvat. Ohjeitten mukaa kasaamisee menee 10min, mut voin kertoo, että ruuvien paikallee vääntämisessä menee hermojen lisäksi myös oikeesti kyllä hieman kauemmin.

Eteinen muuttu kerta heitolla paljo siistimmäks :)
27092012149

Tärkeimmät syksykengäthän löytyy tosta kenkähyllyn vierestä. Kukaa samaa mieltä? :D
27092012151


Tänää oon ollu koulussa, tehny projektityötä, siivonnu vaatekaapin (finally!), käyny UFF:n tasarahapäivillä (ilman löytöjä), kangasostoksilla Eurokankaassa ja ruokaostoksilla, ja vertaillu erilaisia kameroita.. huoh. Kai sitä on sit oikeesti koht lampsittava kameraostoksille ku alkaa pikkuhiljaa tuntuu siltä, että se mun kamera on oikeesti pöllitty tai sit se on ottan linssin allee ja karannu. Sitä ei nimittäin löytyny vaatekaapistakaa, jonne se ehkä ois jotenki voinu vaatteitten seassa ajautuu (epätodennäköstä, mutmut...)

Yesterday's @ hissi
27092012147


Nyt kynttilöitä, peitto, GREYN ANATOMIA (S09E01!!!) ja  uunituoreita aurinkokuivattutomaatti-teeleipiä (innostuin testailee uusii versioit perus teeppiksistä) ja tietty teetä. Ihana syksy<3 Vieläku ulkona jatkuis kaatosade.

Tiistainen teeleivät pelastava hätäratkasukeksintö leivinpaperin puuttuessa
25092012117


ps. Huomen hierojalle aamulla klo 8.00, jes!

pps. Taian sitteki joutuu malttaa viel hetken Greyn suhteen ja jättää sen (ja teet) huomiselle. Yks aurinkokuivattutomaatti-teeleipä iltapalaksi ja äkkiä nukkuu. Huomasin nimittäin et kello on jo ihan liian isoissa lukemissa ottaen huomioo et huomenna on herätys klo 07.reikäreikä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti