4.9.2012

Back to school.

Eilen oli eka koulupäivä tält lukukaudelta ja tuntu menevän tosi nopeesti. Kierreltii uusia tiloja ja mietittii vähä mitä vaatetusfysiologia on, mut iltapäivän vektorikurssilla alko todellisuus iskee. Nyt se aherrus taas alkaa. Ja tänää 5h tietokoneluokas kaavotusjuttuja muistellen oli ku piste I:n päälle. Mut oikeestaa minust on kivaa palata loman jälkee koulunpenkille, oon aika innoissani (kysykää vaa parin viikon pääst mikä on mielipide sillon). Ihana päässä taas normirytmii ja kiinni rutiineihin, vaikka 6.45 herätys eilen tuntu aika aikaselta, mut sit taas toisaalta en miä ois enempää lomaaka jaksanu eli hyvä näin.

Ja miten parasta onkaa ruokatauot<3. Niit on ollu ainaki mulla ikävä. Vaikka lounaasee ei enää kuulukka jälkkäriä tai sit tarjolla on jotaa jauhemaksapihvejä tai kuivia kasviskolmioita niiku tänää ni eipähän tartte ite laittaa ruokaa tai syyä yksin ku pääsee juoruu kuulumisia sun muuta kavereitten kanssa.

Tokan koulupäivän asua. ps.kertokaa tosta tuulitukasta.
IMG_5050


Tänää oon juossu aamulla ennen koulua ja sit myös koulun jälkee kaupoissa ostamassa kaikenmaailman juttuja huomisii synttärijuhlia varten. Uus ennätys tossa kaupassa käymisessä päivän aikana. Mut nyt on melkee kaikki jo kasassa, juomapuoli pitää viel huomen viimeistellä samoin ku muutamat muut pikkujutut ja se ois sitte siinä. Ei muuta ku juhlat pystyy! Can't wait!

Nyt illalla leikittii Miminka leipuri hiivoja ja huomattii et aina ei kannata seurata tarkkaa ohjeita. Joskus onnistuu vaa vähä paremmin ku soveltaa, vaikkaki sit ihan vahingossa.
IMG_5061
IMG_5064
IMG_5067

Sain ku sainki muuten sen mun mekon sunnuntain tehtyy. Ilman saumuria. Se kun päätti ottaa sit kokonaa loparit. Mut näin siitä tuli ehkä jopa siistimpi. Lopputuloksen näätte varmaankin torstaina :)

Nyt ripee mekon viimeistely ja sit äkkiä nukkumaa. Kello on jo nyt liikaa. Se siitä koulurytmistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti