2.10.2012

Menossa 24/7.

02102012195
Maitosuklaakuorrutteiset cashew-pähkinät ja jugurttikuorrutteiset kuivatut inkiväärit on kookoskuutioiden lisäksi mun ehdottomia lemppareita. Namnam!

Tää koulupäivä jaksettii noilla eväillä. Ei vaa, oikeesti oli ihan jees päivä, vaikka oliki 5h pelkkää tietokonekaavotusta. Parasta tänää oli ehkä se et kaavaohjelma koulussa oli muuttunu suomenkieliseks (ennen englanniks) ja nyt siitä touhusta tajuuki ehkä jotain :D. Mun koulu-innostus ei siis oo vieläkä kadonnu, vaikka koulun penkkejä onki taas kulutettu jo kuukauden ajan, se oikeestaa vaa kasvaa. Tykkään meijän projektista, neulevaatekurssista, alan oikeesti tajuta kaavotusjuttuja ja haluisin vaan oppii lisää . Ei sillä etteikö tunneilla välillä niitä ärräpäitäki lentelis (aika useesti) ja menis hermo yhteen sun toiseenkin asiaan, mut täl hetkel on pääasias onneks kivoja ja minuu kiinnostavia juttuja opittavana (mut entäpä sit matikka ja kemia? ihan ok, suht iisei jutskii menossa :)).


Today's
02102012191
 
Joo'o, täst ei ollu tarkotus tulla mikää kouluinnostushehkutuspostaus, aattelin vaa äkkii tulla jakaa mun tän viikon kaameelta tuntuvan kiireen. Voisko joku lisätä vuorokausii vois lisätä muutaman extratunnin? Mulla ei ees oo miljoonaa asiaa hoidettavana, mut silti aika meinaa loppuu kesken. Koko viikon ollu ja tulee olemaa hurja tahti päällä, tai no oikeestaa ainaki viikonloppuu asti. Huomen hyvä jos kerkeen hengähtää jossaa välissä:  ois pyykkivuoroa, proton ompelua, 4h koulua, pitkä työpäivä ja jonkunlaista iltaohjelmaaki luvassa. Noo, mut eiköhän siitäki selvitä. Torstaina sitte koulun jälkee pakkailua ja nokka kohti Helsinkiä.

Ja perjantaina TALLINNAA!! Uujea, en malta oottaa :))

Palaillaan viimeistää sit ku palailen sieltä. Morjes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti