17.10.2012

The smile on your face.

Hihii. Oli ihan pakko tulla nopsaa kirjottelee, vaikka noi aldehydit ja kaiken maailman polymeroinnit oottas tossa vierellä.

30092012171


Ensinnäki kertokaa miten tota sadetta riittää noin paljon. Luulin et kesällä sato jo ihan tarpeeks, mutta ei. Sitä vaan tulee ja tulee. Vettä, lätäköitä, märkää. Ja eilen ku päivällä kerkes jo näyttää niin nätiltä, ihanalta syksyltä.

30092012176
30092012177


Mutta joo, eilen mun kasvoilta ei ois saanu hymyy pois sitte millää, ees pikkusade töistä pyöräillessä ei haitannu. Lähinnä vaa karkotti suupieliä toisistaa entisestää. Hihii, mut hymyn syytä en vielä paljasta, siitä kuullaan täällä sitte myöhemmin (ai että oon kiva). :))

30092012179
30092012180


Tänää päivä on koulun jälkee sujunu orgaanisen kemian parissa. Jippii!... Innostuksesta kyseisiä reaktioita ja rakenteita kohtaa kertoo varmasti mun puolesta tunnista reiluun puoleentoista tuntiin venähtäny tauko. Hups. Nyt ehkä parempi kuiteki palailla hetkeks vielä muistiinpanojen pariin, ni ei sit huomenna oo ehkä ihan niin kujalla.

30092012181
30092012186


Loppuu vielä pikku iltakevennys. Yks mun kaveri oli facebookissa linkannu seinällee ohjeet, jotka menee näin: "Laita googleen hakusanaksi oma nimesi ja perään osaa, esim "Kalle osaa", muista lainausmerkit. Listaa sitten viisi asiaa jotka "osaat" järjestyksessä."

No pakkohan mun sitä oli sitte kokeilla, vaikka yleensä en mitään vastaavia jaksa ees lukea loppuun saatika tehdä (ainakaa myönnä), mutta tällä kertaa kannatti. Lopputuloksena sain nimittäin päivän naurut.

1. Viivi osaa puhua, kirjoittaa ja jopa valokuvata
2. Viivi osaa jo laskeutua ja nousta kotimme portaat
3. Viivi osaa kyllä kertoa hyvin mitä se haluaa
4. Viivi osaa karata kaikista valjaista, jotka sille laittaa päälle (jos se on yksin pihalla)
5. Viivi osaa laulaa
ahhahhhaaa :'DD

Mites teillä? Osaatteko jo puhua tai kävellä portaat?;)

Kuvituksena puhelimelle tallentuneita syksyfiilistelyjä parin viikon takaselta sunnuntailta, jolloin päätin kävellä töistä viis kilometriä kotiin kumisaappaissa (menin bussilla. aamulla kun sato niin kaatamalla, että vaikka vettä on tullu niskaa joka toinen työmatka tänä kesänä ni liika on silti liikaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti