14.7.2013

Kolikoilla pärjää!

Nyt pistettii todelliset myyjäntaidot testii ku tällä kertaa mut löys kirppiksellä ees taas haahuilun sijaa myynti "pöydän" takaa. Lahdessa järjestetää nyt heinäkuussa joka tiistai satamassa klo 14-20 peräkonttikirppis, jonne voi mennä myymää omia käyttämättömäks jääneitä tavaroita, vaatteita ym. 10€ paikkamaksua vastaa. Meillä kun ei autoa ollu ni roudattii vaatteet paikalle pyörillä ja levitettii maahan jätesäkki myyntialustaks. Ja hyvin toimi!

Getting ready
DSC_0105
DSC_0108

 Tavotteena oli viettää kiva kesäpäivä, saada vaatekaappii vähän tilaa ja päästä myynnissä plussan puolelle.
DSC_0109
DSC_0110DSC_0119


"Tytöillä ei autoa näytä olevan vaa he ovat sen sijaa levittäneet tähän maahan tämmösen jonkinlaisen muovin tai..." -joo jätesäkin, sano vaa suoraa :D " Mitens on kauppa käyny?" "Onks tääl minkälaisii hintoja?" "Nii että kolikoilla pärjää". Päästii sitte yllättäen suoraa radiolähetyksee ja myöhemmin illalla yks rouva tunnistiki meidät sit haastattelun (ja no jätesäkin) perusteella. Haha! Asiakkaiden mukaa meillä oli myös hinnat kohillaa :)

Kiinnitettii vissiin huomioo takapaksien (peräkonttien) välissä maassa istuskellessa
DSC_0123

Hetki jolloin naapurit oli jo luovuttaneet, mutta meillä tehtii edellee kauppoja
DSC_0131
DSC_0132
DSC_0136


Hyvin saatii tyhjennettyä meijän pikku myyntipistettä ja sään suosiessa mikäs tossa oli istuskella ja rupatella ihmisten kanssa. Yks aivan loistava kesäpäivä taas takana! Tällä kertaa keskityin ite vaa myymisee, mut ens tiistaina aion kyllä vaihtaa roolia ja lähteä kiertelemää jos vaikka sattuis jotaa hyvii löytöjä kohille.

Suosittelen!


-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti