18.7.2013

Keskiviikonloppu.

Aivan ihanat vapaat takana! Ei voi kyllä taas muuta sanoa. Jotenki sattu kivasti et useemmalla kaverilla oli vapaata töistä samaa aikaa ja saatii pitkästä aikaa vietettyy aikaa vähä isommalla porukalla.

Tiistaina käytii iltapäivällä tsekkaamassa sataman peräkonttikirppis ja tekemässä loistavia löytöjä törkeen kovassa tuulessa. Miten keskellä Suomea, jossaa järven rannalla voikaa tuulla niin paljo. Meren rannalla saaressa ois ihan ymmärrettävää mut täällä ei tosiaa. Kirppistelyn jälkee mentii keskustaa kahville ja istuttii siellä aina kahvilan sulkemisee saakka. Illalla ostettii Miminka mm.silliä ja keiteltii uusii perunoit kaveriks. Ai että mikä kesäruoka, helppoa ja hyvää! Juteltii vaikka ja mitä yöhön asti ajatuksella et nyt on kesä ja huomenna vapaa. Parasta!

DSC_0198
DSC_0218

Adidaksen treenikassi 3€!!
DSC_0223

Tiistain asua olkaa hyvät
DSC_0226
DSC_0229
DSC_0236

Sitruunamelissa sopi kivasti, namnam!
DSC_0246



Eilen käytii päivällä testaamassa Pancho Villa. On pitän monta kertaa mennä porukalla ulos syömää mut ei olla vaa saatu aikaseks. Keskellä viikkoo ja keskellä päivää ni oltii ainoot asiakkaat, mut hyvää oli! Syöminkien jälkee suunnattii Sykkeen Emotionin kosmetiikkaosaston (niin petollinen paikka, samoin ku sokkarin kosmetiikkaosasto alen aikaa) ja muutamien uusien huulipunien ja rajauskynien jälkee Sokokselle. Eipä oikeesti oo pitkää aikaa tullu sillee porukalla lähettyy kaupoille ja nytki mentii vaa kiertelee ja tytöt testailee kenkiä. Jossaa vaihees homma meni vähä levottomaks elämäntapaoppaita lukiessa, erilaisii "terveyskenkiä" sovitellessa sekä lierihattuja ja kaiken maailman lätsiä testaillessa. Mut toisaalta who cares, ainaki meil oli hauskaa! :D

DSC_0252
DSC_0254
DSC_0272
DSC_0275

Illalla käytii sit vielä Miminka vähä kiertelees, kuvailees ja tsekkailees keskiviikkomeininkejä.


DSC_0290
DSC_0293

Jepjep...? :D
DSC_0299
DSC_0303
DSC_0305




-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti