13.4.2012

Melkee kuukaus.

Oho, viime postauksesta melkee kuukaus. Tosiaa ei oo ollu aikaa, en oo jaksanu vaa alkaa kirjottelee ja jne. Mut tän blogin tarkotushan ei ollukkaa kirjotella säännöllisesti vaa aina sillon tällön ku huvittaa, jaksan ja kerkeen.. lähinnä noi huvittaa ja jaksan koska kylhän sitä aikaa sais varmaa jostaa repästyy jos olis ihan pakko mut ku onneks ei oo.

Koulu ja koulutehtävät on vieny paljo aikaa..
IMG_0988
kaikki tehtävät ei valitettavast oo ollu tämmösii leikkaa-liimaa-juttuja


Pari juttuu on ollu mistä olisin halunnu kirjotella. Välil toivon et jutut vois siirtyy tänne ajatuksen välityksellä, mut se ei nykyteknologian avulla vielä oo ihan mahollista (ja hyvä niin!).
IMG_0994
hatun iskin yks päivä päähän ja tykkäsin yllättävän paljo tosta asukokonaisuudesta ja ehkä tota hattuaki tullaa nyt keväällä näkemää mun päässä enemmän ku mitä se syksyllä näky.
IMG_1000
joo terve.

Viime viikko meni reissussa. Lähettii siskonkaa viettää pääsiäistä Gran Canarialle ja paluumatkalla poikettiin myös Brysselissä. Matkalta laitan varmasti kuvia jossain vaiheessa. Ens viikolla olis kolme tenttiä ja nyt viikonlopun otan ihan rauhallisesti tenttikirjoja selaillen, metsästämällä mun kadonnutta ääntä ja ihan vaan olemalla.
IMG_1363

ps. ihana oli palata takas Suomee ku huomas et täälläki pärjää jo kevättakilla vallan mainiosti!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti