14.3.2012

Kevätkö?.

Tällä viikolla on tuntunut jo aika keväiseltä, jos kamalaa tuulta ja eilisen lumi/raekuuroja ei lasketa. Aamulla jaksaa herätä ja nousta ylös paremmin kun ulkona paistaa aurinko ja ulos lähtiessä ei tarvitse enää toppautua untuvatakkiin vaan voi sen sijaan iskeä aurinkolasit naamalle.

Eilen tuuli puhalsi vielä enemmän kuin maanantaina ja olin lähteä lentoon kun odottelin liikennevaloissa. Koitin pysyä paikallani, mut tuuli sen ku työnsi minuu eteepäin autotien suuntaa. Ei muuta ku kunnon haara-asento, korot kiinni jäähän ja vähä taistelumieltä. Jos olisin puuskan aikana hypänny ilmaa ni olisin varmaan löytäny itteni parin metrin päästä rähmältäni. Tänää oli onneksi tuuli hellittäny jo pikkasen ja aurinko lämmitti kivasti.

Tänää sain myös narrattua kaverin napsimaan muutamat kuvat koulun aurinkoisella kuistilla (ei muuten tullu ollenka kylmä, vaikka vähän aikaa ilman takkia tossa palloilinki). Pitää vissii useemminki narrata, on nimittäin paljon kivempia kuvia kun noi maanantaina pimeässä eteisessä itselaukaisimella räpsityt. Vai kuinka?

Maanantaina teki mieli vetässä vaaleat shortsit jalkaa aurinkoisen ilman inspaamana, mutta kaveriksi pistin kuitenkin loskan varuiksi saappaat, jotka aamun liukasteluiden jälkeen osottautu iltapäivällä nappivalinnaksi.
IMG_0963
IMG_0967


Tänää yhdistelin harmaata, fuksiaa ja ruskeeta mustavalkosen mekon kanssa ja mun mielestä kokonaisuus toimi! :)
IMG_0977
IMG_0978
IMG_0985



Tehtävä: tee muutaman sivun mittainen trendiesite, jossa esittelet kevään ja kesän 2012 vaatetustrendejä, kuulostaa suht helpolta ja ennen kaikkea kivalta tehtävältä, johon olisi kiva paneutua kunnolla. Mutta kun ko tehtävän deadline pukkaa päälle "muutamien" muiden koulutöiden kanssa ni meikäläisen luovuus ja mielikuvitus katoaa lähes kokonaa ja homma alkaa tuntua jokseenki pakkopullalta.. Huomenna pitää skarpata ja saada edes se juttu valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti