25.4.2012

Kevättä rinnassa ja vohveleita masussa.

Mikä fiilis herätä aamulla ja huomata et aurinko paistaa. Ja fiilis senku nousee ku kurkkaa lämpömittarii ja se näyttää _varjossa_ n. +8C klo 8! Yks aamu viimeviikolla katoin nimittäin siinä seiskan aikaa lämpömittarii ja se näytti +12C, olin ihan innoissani et jeejee se on sittenki kevät vaikka edellisen päivän oli viel satanu räntää. Matkalla shortseissa ja suht ohkasissa sukkiksissa kouluu tajusin et nii'i.. aurinko paistaa mun parvekkeelle ainoastaa just siinä seiskan aikaa aamulla, eli oli parvekkeella sijaitseva lämpömittari tainnu ottaa vähä lämpöö arskasta, todellisuus tais olla siinä +4C:n tienoilla.

IMG_2006
IMG_2014
IMG_2016
IMG_2008
mikälie ohjelma menossa?


Nyt olis jo ihan mahtavat pyöräily ja lenkkeilysäät. En malta oottaa et pääsen pinkomaa tonne hiekasta lakastuille kaduille ja nauttimaa ilmasta tai tarvittaessa purkamaa pamahtamaisillaa olevaa päätä, tai kaivamaa pyörän kellarista ja pyöräilee töihin ihan omassa aikataulussa, busseista välittämättä. Pyörä helpottaa myös kiireisimpiä kouluaamuja. Mul on kuiteki vielä havaittavissa pieniä flunssan merkkejä ja aattelin nyt kuiteki parantuu ihan kunnolla ennenku herätän mun sisäisen urheilijan lopullisesti talviunilta. Ehkä ens viikolla. Toivottavast.

IMG_2020
ja jos urheilla meinaa ni pitää myös muistaa tankata.
IMG_2021
IMG_2023
perfect!
IMG_2031
namiaa!!

IMG_2039
tuliaisia Madeiralta


Kuvituksena kaikkea kivaa viime viikolta. Kutsuin mm. meijän luokan tytöt vohvelikutsuille, "no kai se on tultava jos kerran ilmasta kraanavettä saa :D". Mut joo viime viikko oli myös asujen suhteen erittäin kiva. Mulla ei ollu kertaakaa "äää, mitäköhän sitä keksis päälle" -ongelmaa, täl viikol onki sit ollu oikeestaa joka päivä. Kamerasta oli akku loppu enkä saanu aikaseks ladattuu sitä ni kaikist viime viikon kokonaisuuksist ei oo valitettavast kuvaa tallessa pahan vaatekriisipäivän varalle :D

IMG_2047


Nyt mun pitäs olla jo nukkumassa nimittäin huomenna on herätys 05.30 ja suuntana Helsinki! Lisää ehkä myöhemmin.

ps. saan matkakuvia siskolta tässä lähipäivinä ni laittelen sitte muutamia tännekin

1 kommentti:

  1. aivan ihana tää viiminen asukokonaisuus! nii ja noista vohveleista nyt ei varmaan ees tarvi sanoa mitää! nam:)

    VastaaPoista