27.11.2012

Minä ja mango

DSC_2736
DSC_2738
DSC_2751
DSC_2757

Tosiaa, musta ei oo vissii vähää aikaa kuulunu. Siihen löytyy syy. Kiire. Aika haipakkaa on ollu jo useempi viikko ja sama senku näyttää jatkuvan.. Kattoo nyt miten kerkeen tänne kirjottelee, haluisin kovasti ja juttuaki riittäs, mut tää ei nyt just oo kuitekaa se mun ykkösjuttu. Eka Barcelona-postaus on ollu puoliks valmiina jo, no melkeinpä kuukauden et jos ees sen saisin lähiaioina ulos :D

Alkuu laitoin pari kuvaa tän päivän asusta, josta tykkäsin lopult tosi paljo. Aika simppeli, hopeisella ristiyksityiskohdalla. 

Uudella kamerallakaa en oo oikee kerinny viel leikkimää ja kaikki asetukset tuntuuki olevan aikalailla päin mäntyä (kuten kuvista huomaa). Kuvista tuppaa monesti tulemaa vihreen sävysiä eikä tarkennus oikee lähe jne.. Et jos joku kerkee kertoo miten saan vihreyden pois ennenku kerkeen syventyy ohjekirjaa (jonka tällä kertaa ehkä aion myös lukassa, vaikka yleensä kaikenmaailman ohjekirjat jää avaamatta) ni loistavaa.

Nii ja tässä mun (blogin kirjottamisen ja ruudusta dancen kattomisen aikana jo syöty) syöntikypsä mango. 
DSC_2729
Oli muuten aika jännän makusta. Suussa tuntuu syömisen jälkee ehkä vähä samalta ku kiivin jälkee. Taian suosii tota jatkossa enemmän pilttinä tai mehuna ku tollee tuoreeltaa, vaikka ei toi pahaa ollu noinka. Kannattaa koklata!

Nyt äkkiä nukkumaa ni jaksaa sit huomen taas. Unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti