28.11.2012

28/11 x 2

Today's
DSC_2831

Jäin taas tänää koulupäivän päätteeks koululle ompelee niiku myös eilen ja maanantaina, nii ja ainaki viime perjantaina.. Tällä kertaa tuulipuvuntakkia. Huomen homma jatkuu tunnilla ja toivottavast saan sen aika valmiiks ku pari muuta omalla ajalla toteutettavaa juttua oottaa "ompelukorissa" vuoroaa. Mut ei se minuu sinänsä haittaa ku ne on kivoi töitä, syövät vaa inhottavasti aikaa.

No mut ku tänää pääsin kotii ni eteisessä ootti kaks lappua mainosten päällä. Ensimmäinen: "Hyvä asiakkaamme, olin jakamassa postianne 28/11. En saanut jätettyä lähetystä, koska se ei mahtunut postiluukustanne / laatikkoonne." ja isolla ylhäällä "Teille on isokokoinen lähetys". En malta oottaa et pääsen hakemaa kyseisen paketin postista. En nimittäin oota mitää isokokoista pakettia, paitsi yhtä, jonka en tosiaa uskonu tulevan näin nopsaa. :)

No sit toinen lappu:
DSC_2837


Jippiajee. Että tämmöstä. Minkäänlaista selitystä tarkastukselle ei tietekää ollu jätetty, mut ainaki tarkastaja on saanu erittäin hyvän kuvan mun kiireisistä aamuista. Siit ei oo epäilystäkää.


-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti