1.11.2012

Appelsiini kermavaahtokaakaolla.

Tänää käytii luokkaretkellä työterveyslaitoksella Helsingissä tutustumassa materiaalien testaukseen ja itse laitoksen toimintaan. Samalla matkalla käytiin myös tapaamassa erästä kangasagenttia, ja tutustumassa kangastukun valikoimaan ja ettimässä mahollisia materiaaleja ulkotyövaateprojektia varten. Oli mielenkiintosta kuulla miten kankaat päätyvät tehtailta suunnittelijoiden kautta valmiisiin tuotteisiin agentin avulla ja kangastukusta mukaan lähti erääseen harjotuspusakkaan (tuulipuvuntakkiin) kirkkaansinistä kangasta.

Today's outerwear
DSC_2137

Luokkaretkeltä palattiin vasta siinä kuuden aikoihin ja sen jälkeen oonki sit pessy pyykkiä ja maalaillu ja piirrelly yhtiä kurssitöitä valmiimmaks ja äsken katoin myös viime viikon huippiksen.
DSC_2170

Ja hei kannattaa muuten ostaa appelsiineja. Niistä tulee ihana tuoksu, ne näyttää kivalta hyllyssä hedelmäastiassa ja sitä paitsi ne on hyviä. Varsinki lohkottuna sokerin kanssa :)
DSC_2177
DSC_2180

Appelsiinipyramidien kyytipojaksi ja hieman oikuttelemaa alkanutta kurkkua hellimää suosittelen lämmintä, kermavaahdolla kuorutettua kaakaota.
DSC_2181
DSC_2186



<3 Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti