2.5.2013

Vappen 2013.

Ai mikä vappu? Tuli nimittäin tänä vuonna ihan täysin puun takaa. Koululla oli päivällä simaa ja munkkeja jälkkäriks ja opettajatki huolehti meijän vikoilla tunneilla, joita muuten kesti neljää asti, et päästää vappufiiliksee tuomalla luennolle minidonitseja ja pommacia :D Okei, siinä vaiheessa ei ihan kyllä vielä tuntunu mitenkä no vapulta.

Mutta siis oli vappu tai ei ni meil oli ainaski illalla superkivaa luokan tyttöporukalla (ihanku meijän luokalla poikia oliska:D). Syötii kaikenlaisia herkkuja, joita yllättäen kerty ihan kivasti pöydälle porukan saapuessa, nautittii Tallinnan tuliaisia ja pelattii lautapeliä ennenku sit myöhemmin lähettii moikkaamaa Lahen yöelämää.
DSC_7661

Cranium - aivan mahtava peli!!
DSC_7697

huomatkaa ilmapallot taustalla..
DSC_7745

... ja serpantiinit kaulassa
DSC_7846

Et kyllä sitä vappua koitettii meijänki porukalle kotiuttaa tavalla jos toisella ja lopulta oli kyllä tosi onnistunu ilta.

Eilinen vappupäivä suju sit taas auringosta, ystävien seurasta, pitkästä piknikistä, rennosta hengailusta ja kiireettömyydestä nauttien. Aivan ihana vapaapäivä! Tämmösiä lisää kiitos :)
DSC_7880
DSC_7887

Hyppy tuntemattomaan!
hyppy tuntemattomaa


Ja en tiiä teistä, mut mulla ainaki heräs eilen ekaa kertaa tänä vuonna semmonen pieni toivo kesästä. Sitä ootellessa! :)


-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti