10.2.2013

Pikaviikko.

Nyt on viikko menny kyllä nopeemmin ku piiitkää aikaa. Flunssailustaki jo viikko aikaa, mitä nyt vieläki saa välillä niistää.

Mulla ois nyt nii paljo kerrottavaa etten ees tiiä mistä alottasin.. Mutta jos lähetää vaikka siitä, että selätin minuu vaivanneen flunssan oikestaa kahessa päivässä pikku niistämisiä lukuunottamatta ja pääsin ku pääsinki perjantai-iltana ottamaa suunnan kohti Kotkaa!

Oli kiva nähä perhettä ja ystäviä pitkästä aikaa ja vaan olla, hengailla ja vaihtaa kuulumisia, nii ja päästä saunaa! Seuraavaks kerkeen noille suunnille vasta ehkä joskus maaliskuun puolen välin jälkee.

Käytii Akunkaa sunnuntaina moikkaamassa merta.
DSC_4998
DSC_5010
DSC_5016
DSC_5014


Kouluu oli tällä viikolla vaa 3 päivänä ku ma ja pe oli tunnit peruttu. Maanantaina tulin Lahtee tanssitunnille, tiistaina löysin mun runebergintortusta jonku hiuksen (?) yök!, keskiviikkona kävin illalla kävelemässä torin laitaa ees taas muutamaa otteesee kaameessa lumisateessa, torstaina hihkuin innosta ku kaveri soitti kesken piirustuskurssin ja kerto aivan loistouutisen (!!), eilen näin töitten jälkee kavereita ja tänää meinasin saaha tulipalon aikaseks (meen heti huomenna ostaa vihdoin sen sammutuspeiton..).
DSC_5080
08022013890
DSC_5144

En tiiä tajusko kukaa tosta keskimmäisestä kuvasta, mutta kyllä, MUN PIENI PUNAINEN KAMERA ON LÖYTYNY!!! Kiitos kaverin suursiivouksen, pikkunen kun oli majaillu sen sängyn alla tän 5kk vieraspatjan takana lattialistan päällä :DD no joo ei me sitä sieltä löydetty ku sillon syyskuussa etittii ja kyllä mun kaveriki omien sanojensa mukaa pyrkii siivoomaa kerran viikkoo :D Hahah! Mut pääasia et punainen löys takas kotiin<3


Nyt käyn nukkuu, palaillaan muitten juttujen kanssa pikimmiten!

-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti