5.1.2013

Vuosi

DSC_4295

Huomasin äsken ihan puoliks vahingossa et tää blogihan täyttää tänää vuoden. Jotenki oli päässä pyöriny 7. päivä, mut tänää onki jo kulunu vuosi. Kamalan nopeesti aika menny.

DSC_4308

Mun vuotee 2012 mahtu kaikenlaista. Ääripäästä ääripäähän. Ihania iloja ja suuriakin suruja. Maailmalla matkaamista (Kanaria, Bryssel, Rooma, Tallinna ja Barcelona) ja kotona nyhjöttämistä. Töitä, koulua ja vapaa-aikaa. Perheen kanssa olemista ja parhaita hetkiä ystävien kesken. Kiva kämppä keskustasta! Jonkin verran urheilua (pyöräilin kesällä enemmän ku koskaan ennen, juoksin mm. meripäiväjuoksun ja alotin jazz-tanssin). Stressihetkiä ja lööbailua (loppuvuodesta ihan liikaa kiirettä). Ja paljon paljon muuta mitä ei nyt näin äkkiseltään heti tuu mieleen.

DSC_4334
DSC_4360

Muutaman jutun jos pystysin muuttamaa menneestä ni muuttasin mut muuten oon kyllä tyytyväinen viime vuotee, vaikka kesä oiski voinu olla vähä aurinkoisempi (haha:D) Näillä mennää kuiteki kohti tulevaa ja eiköhän tehä vuodesta 2013 vähintäänki ikimuistoinen! Tai se on ainaki meikäläisen tavote :)

DSC_4392
DSC_4405

Ja mitä tähän blogiin tulee.. saa nähä. Nyt tosiaa viime vuoden viimiset kuukaudet oli mulla aika hektisiä, stressaavia ja kiireisiä enkä vaan jaksanu ees miettii tätä. Jos sattu joku hetki ettei tarvinnu tehä jotaa tai vaihtoehtosesti ollu valmis nukkuu samantien ni en halunnu käyttää sitä hetkeä kuvien lataamisee flickerii vaa halusin vaan olla ja no.. vaan olla. Enkä haluu tehä mitään ns. pakkopostauksia vaan kirjotella sillon ku siltä tuntuu, mikä oliki tän blogin yks alkuperäsistä ajatuksista. Täl hetkellä toivon kuiteki et aika antas sen verran periks että pystysin ja voisin innostua tästä blogista uudestaa, koska haluisin kyllä :) joten saa nähä kuin käy. Saa nähä missä muodossa, kuinka useesti ja minkälaisella sisällöllä mennää jatkossa. Muokkautuu varmaan pikkuhiljaa ja toivottavast löydän sen mulle kivoimman ja parhaimman, mun tyylisen tavan viedä maintenant ou jamaisia eteenpäin kohti tulevaa. Aattelin ainaki näin aluks alottaa aika tyhjältä pöydältä.

DSC_4415 – Kopio (2)

Ja loppuu haluun viel laittaa aivan ihanan biisin, jota oon kuunnellu ainaki 10 kertaa repeatilla taas tänki illan aikana. Soi myös parhaillaa. Rakkautta jo Bryssel-aikoina ja rakkautta edelleen.




-Viivi

ps. kuvat on uuden vuoden juhlista, joita vietettiin tutulla kaveriporukalla tällä kertaa Helsingin suunnalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti